Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Kalundborg, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Træk vejret - vi sørger for frisk luft i bilen

Mindre brug af klimaanlægget i løbet af vinteren betyder, at bakterier og dårlige lugte kan sprede sig i bilen, når vejret bliver lunere i Danmark. Allergikere er særlig udsatte.

"En gave til storfamilien"

Sådan beskriver Bil Magasinet den nye Volkswagen Multivan i en frisk artikel, hvor de fortsætter: "Volkswagen Multivan plugin-hybrid har genial indretning, digital betjening og får stor rabat."

Eje, lease, leje?

Der er mange måder at blive ejer af en Volkswagen på. Her finder du tre eksempler på, hvordan det kan ske.

T-Roc. Crossover med SUV-ambitioner

En crossover er et godt mix af en SUV og en hatchback. Du får SUV’ens frihøjde, nemme indstigning og høje siddeposition kombineret med dynamiske køreegenskaber.

Den nye Amarok: En prof on- og offroader med karisma

I 2022 præsenterer Volkswagen Erhvervsbiler en helt ny generation af Amarok, der løfter niveauet i pickup-segmentet i kraft af suveræne off- og onroad-egenskaber, omfattende udstyrsniveau, store udval

Den nye Taigo med kort leveringstid

Hvad betyder noget for dig, når du køber bil? Skal den være rummelig, skal den være praktisk, eller skal den ganske enkelt gøre dig glad, når du ser på den? Den dér lille wow-oplevelse hver morgen.